Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 | Σάββατο 09:00-14:00

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 από τον Γιάννη Καδιανάκη και τον Δημήτρη Λοβέρδο.

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στα ανταλλακτικά που είναι αναγκαία για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Ο στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Ιαπωνικών και Κορεάτικων αυτοκινήτων αλλά τα τελευταία δύο χρόνια και πλήρη γκάμα aftermarket ανταλλακτικών.

Στη προσπάθεια μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σας και να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς με προϊόντα άριστης ποιότητας σε λογικές τιμές, εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των ανταλλακτικών μας.

Φυσικά προσφέρουμε Ταχύτατη Παράδοση ανταλλακτικών εντός Αττικής, αλλά και αυθημερόν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας (Αμ. Φραντζή 49) και στο 5ο χλμ Κορωπίου-Βάρης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όπως:

Μηχανικά μέρη: Κινητήρες, σασμάν, άκρα, άξονες, κρεμαγιέρες, μίζες, δυναμό κλπ.

Είδη φανοποιείας: Καπώ, φτερά, προφυλακτήρες, ψυγεία κλπ.

Αλλά και καινούργια ανταλλακτικά (aftermarket) όπως:βάσεις μηχανής,διάκοπτες παραθύρων,ψαλίδια,συνεμπλοκ,αισθητήρες ABS,κολάρα νερού,φούσκες μπιλιοφόρου, αντλίες νερού,σετ συμπλέκτη κ.α

Είδη φανοποιείας και μηχανικά μέρη των οίκων TONGYANG, DEPO, SAFEWAY, YIHSHENG, GORDON.

Οι συχνές επισκέψεις μας στη Ιαπωνία αλλά και η επιλογή των καλύτερων προμηθευτών από την Ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και εφαρμογής σε όλα μας τα είδη.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!